Actuele club informatieā€¦

BELANGRIJK !!
BELANGRIJK: In navolging op het bericht van de NBF betreffende het Coronavirus, hebben wij, als bestuur van Bowling Vereniging Alphen aan den Rijn, het besluit genomen om voor de komende weken de leagues NIET door te laten gaan.

Deze maatregel zal i.v.m. het recente besluit van de regering, duren tot 1 juni 2020.
Update NBF-app
Van: Secretariaat | NBF
Subject: Update NBF-app

Geacht bestuur,

We hopen dat deze mail jullie in goede gezondheid bereikt. Vandaag hebben wij een update van onze NBF-app gelanceerd. Het zijn tijden waarin bowlen ver naar de achtergrond is verschoven, maar we vonden dat we deze geplande update wel door konden laten gaan. Graag informeren we jullie hierover, met de wens dat jullie alle leden van de vereniging informeren.

Update
De NBF-app is te gebruiken door Android smartphones en Apple smartphones. Naast de lidmaatschapspas vinden leden ook alle scores die op dat moment bij de NBF bekend zijn in de app. Het overzicht van die scores is steeds meer up-to-date, omdat meer en meer verenigingen en toernooiorganisatoren gebruik maken van de NBF-toernooimodule. Daarnaast beschikt de app over het laatste nieuws van onze website http://nbf.bowlen.nl.


De functionaliteit om scores handmatig bij te houden is uit de app verdwenen. Deze functionaliteit werkte niet altijd even goed en er zijn in de praktijk vele andere apps die dezelfde functie hebben. Om die reden hebben we besloten die functionaliteit uit de app te verwijderen.

Informeren
We vragen jullie als vereniging om alle aangesloten te leden te informeren over deze update. Hiervoor kunt u de tekst op onze website gebruiken. Klik hier voor de link. De video die in het artikel is gebruikt, vindt u hier. We stellen het zeer op prijs als jullie deze informatie willen delen.

Inloggen MijnNBF
We krijgen op het bondsbureau regelmatig vragen over het inloggen in MijnNBF. Te vaak kennen leden MijnNBF nog niet, zijn ze hun wachtwoord vergeten of weten ze zelfs hun lidnummer niet. Wij helpen die leden graag, maar willen u er ook graag op wijzen dat u vanuit de ledenadministratie uw eigen leden hier ook bij kunt ondersteunen. Het kan dus geen kwaad de leden van jullie vereniging ook meteen te informeren over MijnNBF. Om te ondersteunen bij het inloggen vindt u in de bijlage een korte handleiding. We hopen daarmee de meeste vragen te voorkomen en het gebruik van MijnNBF en de NBF-app te stimuleren.

Dienstverlening

Is jullie vereniging geinteresseerd in onze online diensten, zoals de huisleaguemodule, de toernooimodule en de inschrijfmodule? Neem dan contact met ons op. De diensten verlichten het werk voor jullie vrijwilligers en zorgen o.a. voor een snelle verwerking van alle scores. Die vinden de leden dan weer snel terug in de NBF-app.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en de verspreiding van bovenstaande. Zoals gezegd: het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal. We hopen in de eerste plaats dat iedereen in goede gezondheid blijft en dat we met elkaar dit virus z.s.m. achter ons kunnen laten. Houdt de komende periode onze website in de gaten voor updates met betrekking tot het coronavirus. Voorlopig kunnen echter we niet meer doen dan de autoriteiten volgen en de ontwikkelingen afwachten. We wensen jullie daar ook sterkte bij.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Bowling Federatie

Edwin van Delden
(Bureaumanager)

Handleiding inloggen MijnNBF.pdf
Overzicht 250 speldjes
Hier is een overzicht van behaalde 250+ games en het bijbehorende speldje. Aangezien het aantal beschikbare 250 speldjes beperkt is,is besloten om alleen de speler die voor het eerst dit seizoen een 250+ game gooit te belonen met een echt speldje. Als een speler meerdere 250+ games gooit krijgt die speler na het ontvangen van een eerste speldje aan het eind van het seizoen een certificaat met vermelding van de behaalde 250+ games.

Dirkjan:
 • 256 (17 sep 2019)
 • 267 (05 nov 2019)
 • 288 (05 nov 2019)
 • 300 (06 feb 2020)
 • 258 (18 feb 2020)

  Bart:
 • 267 (18 feb 2020)

  Paul:
 • 266 (12 dec 2019)

  De rechthebbende krijgen binnenkort het begeerde speldje uitgereikt !!.


  Het 250 speldje
 • 9 pin no tab avonden 2020
  Vanavond (13 februari 2020) speelt de donderdagavondleague een 9pin no tab league. Ieder lid is welkom om hieraan deel te nemen.
  kosten bedragen 15 euro.

  Op donderdag 19 maart is er nog een 9 pin no tab avond. Ook daar mag ieder lid aan deelnemen.

  De scores van de 9 pin no tab van 13 februari 2020 zijn bekend. Willem werd deze keer de winnaar van de volle zak snoep.

  Klik voor de scores
  300 GAME !!
  Weer 300 game na jaren !!!
  Afgelopen donderdag 6 februari 2020 gooide Dirkjan de Vries zijn eerste officiele 300 game in de 4de games van de avond.
  Met recht een fantastische game waarin de strikes echte strikes waren.
  Fantastische gegooid Dirkjan..... proficiat !!!  Er is een filmpje gemaakt van dit gebeuren (klik om te zien)
  Met dank aan Melvin die op het juiste moment begon te filmen.


  Dirkjan ontvang van voorzitter Ramon het 300 game certificaat, champagne, een envelop met inhoud en bloemen.


  NB: De laatste perfect game in het Alphense Bowlinghuis werd op 16 april 2004 (om 0:10 uur) door Richard van Essen gegooid in de league die op 15 april begon
  Nieuwe leden
  Ter informatie aan alle leden:
  De vereniging verwelkomt twee nieuwe leden die in de dinsdag Duo League gaan spelen als 9e team. Ze heten Gerard van Iterson en Hans Bosch en vormen samen het team Triple X. Welkom bij de BVA mannen, veel speelplezier en hoge scores gewenst!!!
  AK2020

  De Alphense Kampioenschappen 2020 zijn gespeeld en de kampioenen zijn bekend.

  Kitty van der Meer is kampioen bij de Dames
  en
  Ramon van der Horst is kampioen bij de Heren


  Klik voor grotere versie

  EINDSTANDEN VOORRONDEN AK2020

  Klik om de eindstanden van de voorronden te zien

  EINDSTANDEN FINALES AK2020

  Klik om de eindstanden van de finales te zien

  Foto impressie
  Stacks Image 59
  Stacks Image 67
  Stacks Image 55
  Stacks Image 57
  Stacks Image 71
  Stacks Image 61
  Stacks Image 63
  Stacks Image 65
  Stacks Image 69
  Stacks Image 73
  Sponsoren van de BVA
  Stacks Image p6_n6
  Stacks Image p6_n9
  Stacks Image p6_n25
  Stacks Image p6_n12

  Word ook lid

  Individuele beginnende leden
  Het is mogelijk om als individu lid te worden van de vereniging. Je meldt je aan bij de secretaris en het volgende behoort tot de mogelijkheden:
  Je neemt les bij de door de NBF gecertifieerde trainer van de vereniging en krijgt een plaats in één van de teams die al in de huis league spelen bv. als reserve.

  Een compleet team van twee of meer personen
  Denk hierbij aan jij en je echtgenoot of buurman/buurvrouw of een collega/vriend.
  Als team kun je na aanmelding gelijk aan de huisleague meedoen. Als je als team training wilt ontvangen kan dat bij onze trainer.

  Ik nodig je uit contact op te nemen, met de secretaris om vrijblijvend te vragen naar de mogelijkheden, door te bellen met 071-3415725
  Ook is het mogelijk ons contactformulier in te vullen met vragen.
  Of kom eens langs op één van de league avonden.

  © 2019 Bowling Vereniging Alphen aan den Rijn Neem gerust contact op